About us

Hi there,

Fijn dat je me gevonden hebt! Mijn naam is Mila Supit en welkom bij mijn studio.

In het Groningen van the early 90s ben ik opgegroeid. In die tijd is mijn passie voor creative design begonnen. De duurste magazines waren bij mij niet veilig. Ik scheurde de plaatjes die mij het meest aanspraken eruit om er moodboards van te maken. Ik schilderde veel en ook het maken van foto's was iets wat ik graag deed. Mijn creativiteit beperkte zich echter niet tot de offline-wereld. Een nieuwe lay-out of een andere achtergrondkleur op pp2g? I was your girl.

Naast het creëren is ook het ondernemen iets wat een tweede natuur van mij is geworden. Als owner van twee kledingmerken en als influencer kwam ik op jonge leeftijd in aanraking met marketing en communicatie. Dat is de reden dat ik de opleiding communicatie ben begonnen. Deze studie inspireerde mij om me te verdiepen in graphic design en social media. Hierdoor ben ik in staat mijn professionele vaardigheden te combineren met mijn passies.

Door de opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd, werd mijn passie voor het creëren alleen maar gevoed. Alles wat ik design en style, doe ik met zorg en aandacht voor details. In de vijf jaar dat ik op Bali heb gewoond, heb ik mijzelf en mijn creativiteit nog meer kunnen ontwikkelen. Terug in Nederland heb ik dat in praktijk gebracht en zo ben ik studio mila supit begonnen.

studio mila supit
Een social agency waar aesthetics en functionaliteit fuseren. Naast social media management kun je jouw branding volledig uit handen geven bij ons.
Wij zorgen voor een magical feed maar helpen jou ook je werkdruk te verlagen.